Champagne- og skaldyrsaften på Hempel Glasmuseum
Vælg billetter

Fredag aften, d. 16. oktober kl. 17.30, inviteres indenfor på et særligt besøg på Hempel Glasmuseum, hvor museumsleder Helle Simonsen vil fortælle om forskellige typer af champagneglas, med eksempler fra Hempels glassamling.
Undervejs vil der vil blive skænket et ypperligt glas champagne (hvis man har købt champagnepakken).
Bagefter er der dækket op med hvide duge i museets restaurant, hvor oktober måneds fine skaldyr sammen med udvalgte champagneserveringer vil stå for resten af aftenens forkælelse.
Menu
Velkomst på museet
Champagne: Taittinger Irroy Extra brut, Magnum
Middag i restauranten
Friteret østers med syltet agurk og peberrod
Champagne: Taittinger brut Prestige
Skaldyrsfad- Jomfruhummer, krabbeklør, østers, blåmuslinger, hummer, salat og dip
Champagne: Taittinger brut rosé Prestige
Sød og sprød æble pannacotta
ChampagneTaittinger demi sec